Олександр Лаптій з Азову зіграв головну роль у S.T.A.L.K.E.R. 2 – коли очікувати гру

Олександр “Сей” Лаптій, знаний український актор театру і кіно, відомий своїми ролями у фільмах “Захар Беркут”, “Правило Бою” та “Черкаси”, сьогодні продовжує дивувати своїх шанувальників новими досягненнями. До початку повномасштабного вторгнення росії він активно працював у кіноіндустрії, але його кар’єра набула нового напрямку з початком війни.

Новий виклик у культовій грі

Будучи палким фанатом гри S.T.A.L.K.E.R., Лаптій одразу погодився на пропозицію стати моделлю для 3D-анімації одного з ключових персонажів сіквелу S.T.A.L.K.E.R. 2. Цей досвід став новим викликом для актора, адже створення 3D-моделі значно відрізняється від зйомок у кіно. До початку війни команда розробників встигла провести лише кілька знімальних днів.

Повернення до проекту

У 2023 році Олександр приєднався до лав бригади “Азов”, активно захищаючи Україну на передовій. Проте його акторська кар’єра на цьому не зупинилася. У листопаді 2023 року роботу над S.T.A.L.K.E.R. 2 було відновлено, і Лаптія запросили озвучити свого персонажа. Це стало можливістю повернутися до улюбленої справи, навіть під час служби.

Очікування виходу гри

Робота над S.T.A.L.K.E.R. 2 триває, і фанати гри з нетерпінням чекають на вихід сіквелу, щоб побачити героя, створеного за участю українського актора та бійця. Історія Олександра “Сея” Лаптія надихає багатьох, демонструючи, що навіть у найскладніших умовах можна продовжувати слідувати своїм мріям і знаходити нові можливості.

Олександр Лаптій, поєднуючи акторську майстерність та військову службу, продовжує вражати своєю стійкістю та талантом. Його внесок у створення S.T.A.L.K.E.R. 2 стане важливою частиною історії як гри, так і українського кінематографа.

Раніше портал Metacritic опублікував рейтинг кращих ігор першої половини 2024 року.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій