Final Fantasy VII Rebirth – топова гра першої половини 2024 року за версією Metacritic

Портал Metacritic опублікував рейтинг кращих ігор першої половини 2024 року, на вершині якого опинилася гра Final Fantasy VII Rebirth для PS5. Ця гра здобула 92 бали зі 100 можливих, ставши лідером серед випущених ігор у період з 1 січня по 30 червня 2024 року.

5 кращих ігор першої половини 2024 року

  1. Final Fantasy VII Rebirth (PS5)
  2. Animal Well (PC)
  3. Balatro (PC)
  4. Tekken 8 (PS5)
  5. Like a Dragon: Infinite Wealth (PS5)

Рейтинг враховує ігри, які вийшли в період з 1 січня до 30 червня 2024 року. До списку потрапили ігри, що отримали не менше 7 рецензій від професійних критиків. Якщо гра була випущена на декількох платформах, враховується лише та, яка отримала найбільшу загальну кількість рецензій.

Metacritic, як завжди, застосував суворий підхід до оцінювання ігор, аналізуючи рецензії з багатьох джерел. Це забезпечує об’єктивний і всебічний погляд на якість та популярність кожної гри.

S.T.A.L.K.E.R. 2 – що відомо про нового лідера фракції Моноліт

GSC нещодавно поділилися деталями про нового лідера фракції «Моноліт» з S.T.A.L.K.E.R. 2. Це викликало значний інтерес серед геймерів, які з нетерпінням чекають на вихід цієї гри. GSC Game World досі не розкрили багато інформації про нового лідера, але вже те, що вони поділилися цією деталлю, свідчить про його важливість для гри.

Фанати висувають різні теорії про те, ким може бути цей новий лідер, і які його мотиви. Деякі вважають, що це може бути зовсім новий персонаж, інші ж думають, що це може бути добре знайомий герой з попередніх ігор серії, який повертається в новій ролі.

Тільки час покаже, ким насправді є новий лідер “Моноліту” і яку роль він відіграє в S.T.A.L.K.E.R. 2. Однак вже зараз очевидно, що він стане одним з ключових персонажів гри, і його поява матиме значний вплив на сюжет і світ Зони.

Раніше ДПСУ звинуватили мобільну гру Тиса у підтримці незаконного перетину кордону.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій