PlayStation припинила продажі Concord та повертає гроші — що сталося

Новий шутер Concord, який розроблявся протягом восьми років студією Firewalk Studios і був виданий Sony Interactive Entertainment, офіційно закривають через два тижні після його релізу. Гра вийшла 23 серпня 2024 року на платформі PS5 та для ПК, але не змогла виправдати очікувань як гравців, так і розробників.

Невдалий старт після восьми років розробки

За даними Steam DB, версія гри для ПК отримала змішані відгуки – лише 68% позитивних – і мала вкрай низьку активність гравців. У піковий момент у грі одночасно перебувало лише 697 геймерів. Стосовно версії для PlayStation 5, точні дані про кількість гравців не розголошуються, але ситуація на ПК говорить про загальний невдалий старт.

Повернення коштів і плани на майбутнє

Райан Елліс директор Firewalk Studios, у своєму зверненні на блозі PlayStation визнав, що початковий запуск пройшов не так, як було заплановано. Елліс підкреслив, що розробники усвідомлюють проблеми з іншими аспектами гри, що призвели до негативного старту. Він зазначив, що з 6 вересня Concord буде переведена в автономний режим, а студія вивчатиме можливі варіанти подальших дій для кращого залучення гравців.

У відповідь на невдалий запуск, PlayStation припинила продажі гри та оголосила про повне повернення коштів усім, хто встиг придбати Concord.

Раніше стало відомо про вихід GTA 6 та чи готові геймери платити рекордну ціну за гру.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій