Електронний кабінет для постраждалих запрацював в Україні: для кого це і як працює

В Україні стартував новий сервіс — електронний кабінет для постраждалих. Ця ініціатива призначена для співробітників Міністерства внутрішніх справ та його підрозділів. Посилаючись на урядовий портал.

МВС України запускає електронний кабінет для постраждалих

Міністерство внутрішніх справ запустило електронний кабінет для постраждалих, які охоплює військовослужбовців Нацгвардії, прикордонників, поліцейських, працівників ДСНС та їх родинних членів. Ця платформа надає можливість отримати доступ до особистих даних та подати запит на медичну, психологічну або юридичну допомогу. Для користування цим сервісом необхідно зареєструватися в Єдиному вікні для громадян.

МВС готується до запуску гарячої лінії та електронного кабінету для військовозобов’язаних

Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся на гарячу лінію МВС за номером 1536, яка працює з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00. Тут фахівці нададуть консультації з отримання психологічної, медичної та фінансової допомоги, а також з питань нарахування пільг, призначення пенсії та іншого.

Також нагадаємо, що в Україні незабаром з’явиться електронний кабінет для військовозобов’язаних. У Міністерстві оборони планують, що він може розпочати роботу 18 травня, разом з набуттям чинності нового закону про мобілізацію.

Основна мета кабінету полягає в спрощенні процедури актуалізації даних військовозобов’язаних без візиту до відповідних установ. Після набуття чинності закону про мобілізацію, військовозобов’язані та резервісти мають протягом 60 днів оновити свої дані.

Раніше було опубліковано, що протягом останніх п’яти днів спостерігається відтік капіталу зі спотових біткоїн-ETF. Це переважно зумовлено тим, що учасники торгів перенесли свою увагу з високоризикових активів на більш консервативні фінансові інструменти.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій