Tech

Експерти розглянули достовірність передбачень Ілона Маска про ціну Bitcoin

Технологічний магнат Ілон Маск опублікував у Твіттері послідовність чисел, яку можна розглядати як прогноз ціни біткоїна. Ця послідовність Маска збіглася з деякими майбутніми цінами на BTC, зокрема $58,940.52.

Ілон Маск: пророк або випадковий збіг

У червні 2021 року Ілон Маск опублікував у соціальних мережах послідовність чисел, яка, за думкою деяких учасників спільноти біткоїна, може бути спрогнозованою ціною криптовалюти. Користувач платформи X, відомий як Bitcoin Archive, стверджує, що Маск зробив три точні прогнози ціни біткоїна три роки тому. Він навів цитату з розмови, в якій технологічний магнат долучився з коментарем.

Намір Мічі Люміна та його спостереження за послідовністю твітів Ілона Маска

Мічі Люмін, розробник Dogecoin, висловив у Твіттері думку про те, що починати твітити “тупі й розпливчасті речі в надії, що деякі люди сприймуть їх як закодовані, значущі та загадкові” — це гарна ідея. Він зазначив, що це вже робив співзасновник Dogecoin Біллі Маркус, а також Ілон Маск.

Щодо послідовності твітів Маска, то в березні 2021 року біткойн досягнув позначки в $61,000 (хоча це сталося перед тим, як він опублікував відповідний твіт). Потім у листопаді 2021 року головна криптовалюта світу підскочила до $69,000 (в послідовності Ілона це може бути 68). У липні 2022 року BTC опустився трохи нижче $20,000. У березні 2024 року BTC досяг історичного максимуму — близько $74,000, а потім знову впав до $65,000 наприкінці квітня цього року.

У червні 2021 року Ілон Маск опублікував у соціальних мережах послідовність чисел / фото: X
Раніше стало відомо, що протягом останніх п'яти днів спостерігається відтік капіталу зі спотових біткоїн-ETF. Переважно це відбувається через те, що учасники торгів перенесли свою увагу з високоризикових активів на більш консервативні фінансові інструменти.



Related Articles

One Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button