Gadgets

Apple представила доступні бездротові навушники

Apple випустила нову доступну модель бездротових навушників, але це не стандартні AirPods. Ця новинка – Beats Solo Buds.

Нові бездротові навушники від Apple: Beats Solo Buds і Solo 

Бездротові навушники Beats Solo Buds, хоч і не мають активного шумозаглушення, проте обладнані всіма основними функціями, характерними для продукції Apple. Вони доступні у яскравих кольорах і обіцяють довгу автономність — до 18 годин від одного заряду. 

Проте, слід зазначити, що для зарядки потрібно використовувати кабель USB-C, оскільки кейс не має вбудованого акумулятора. Щодо накладних навушників Solo 4, то вони також позбавлені активного шумоподавлення, проте мають ергономічні акустичні навушники та можуть працювати до 50 годин без перерви.

Новітні технології та стильний дизайн: огляд бездротових навушників Beats Solo Buds

У 2014 році американська компанія придбала бренд Beats і з того часу успішно утримує його у своєму асортименті. Підрозділ випускає широкий спектр бездротових навушників, які стали доступною та бюджетною альтернативою традиційним AirPods, відомими своїм характерним дизайном та якісним звуковим обладнанням. На перший погляд, нова модель Beats Solo Buds може здатися звичайною, але вона має кілька цікавих функцій. Нові навушники є найменшими та найкомпактнішими в асортименті бренду, вони важать всього 33,4 грама разом із кейсом.

Конструкція класичних вушних навушників базується на двошаровому перетворювачі, а вони також мають вирізані лазером вентиляційні отвори, щоб забезпечити максимально можливий бас. Кожна кнопка має багатофункціональну функціональну кнопку збоку, а до комплекту входять чотири силіконові насадки різних розмірів. Попри відсутність системи активного шумоподавлення, Beats Solo Buds володіють вбудованими мікрофонами, які передають дзвінки з кришталево чистим звуком.

Раніше стало відомо, що протягом останніх п’яти днів спостерігається відтік капіталу зі спотових біткоїн-ETF. Переважно це відбувається через те, що учасники торгів перенесли свою увагу з високоризикових активів на більш консервативні фінансові інструменти.

One Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button