Instagram випробовує нову функцію ШІ: особливості тестування

Корпорація Meta впроваджує тестування нового «AI Studio» в Instagram, як оголосив Марк Цукерберг, голова компанії. Цей інструмент дозволяє творцям створювати власні версії чат-ботів на основі штучного інтелекту.

Цукерберг повідомив, що в рамках тестування Instagram незабаром покаже ШІ відомих користувачів, а також AI, що працює за інтересами. Першими учасниками будуть приблизно 50 творців і невелика частина звичайних користувачів у США.

Meta вводить нові чат-боти на Instagram: що варто знати

Цукерберг зазначив, що автори чат-ботів на Instagram поки що в основному відображатимуться в повідомленнях і будуть чітко позначені як штучний інтелект. Він також поділився прикладами розмов зі створеними авторами чат-ботів, зауваживши, що на сторінці користувача можна натискати кнопку «Повідомлення», щоб почати розмову. Сповіщення вгорі сторінки попереджають про те, що повідомлення генеруються ШІ та можуть бути неточними або недоречними. Meta також включила плашку «ШІ» перед іменем творця і тег «бета» після імені людини.

Цукерберг зауважив, що Meta тісно співпрацює з творцями чат-ботів, щоб вони могли відповідати на запитання своїх підписників і спілкуватися з ними у корисний і веселий спосіб.

Instagram вдосконалює функції безпеки та готує нову ШІ для взаємодії зі спільнотою

Наразі в Instagram тестується нова ШІ-функція, яка перебуває у бета-версії. Після її вдосконалення планується розширити доступність цієї функції для більшої аудиторії. Повний запуск заплановано на серпень. Головна мета полягає в тому, щоб знаменитості, бізнесмені та будь-хто, хто бажає, міг створити власний ШІ для взаємодії зі спільнотою та клієнтами.

Крім того, Instagram активно вдосконалює свої заходи безпеки, зокрема, спрямовуючись на покращення захисту від булінгу, особливо серед підлітків. Вони впроваджують нові підходи до “обмеження” та “заборони” коментування, щоб надати молоді інструменти для ефективної боротьби з потенційними кривдниками.

ЄС проводить дослідження впливу Facebook і Instagram на дітей.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій