Telegram представить магазин міні-додатків і Web3-браузер

У липні 2024 року Telegram запускає нові функції, включаючи магазин міні-додатків та вбудований браузер з підтримкою Web3. Про це оголосив засновник месенджера Павло Дуров у своєму каналі.

Дуров підкреслив, що 2024 рік стане переломним у сфері блокчейн-технологій та децентралізації, які є основою Web3. Він заявив, що Telegram стане «епіцентром суспільної трансформації» завдяки впровадженню нових функцій.

Боротьба з шахрайством і підвищення прозорості

Важливою частиною оновлень є посилення боротьби з шахрайством. Telegram найближчим часом почне відображати країну та дату реєстрації публічних акаунтів. Крім того, організації зможуть використовувати міні-додатки для підтвердження вірогідності інформації на своїх каналах за допомогою спеціальних міток.

Завдяки новим функціям користувачі Telegram отримають більше прозорості й безпеки при взаємодії з криптовалютними та Web3-проектами. Це дозволить краще орієнтуватися у можливостях і ризиках, що супроводжують новий цифровий світ.

Засновник месенджера Павло Дуров також зазначив, що ці ініціативи сприятимуть більшій децентралізації та відкритості платформи, що відповідає загальному тренду розвитку технологій у 2024 році.

Раніше Дуров оголосив про створення власного Mini App Store в Telegram.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій