Нові номери Vodafone почнуться з коду 075: чи потрібно змінювати поточні

Vodafone розпочала впровадження нового мережевого коду – 75 (+380 75). З кінця 2024 року абоненти матимуть можливість вибирати номери, які починаються з 075. Ця ініціатива не торкнеться вже чинних номерів, які використовуються.

Новий код мережі Vodafone: розширення можливостей для вибору номерів абонентами

Після того як Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку, надала дозвіл на використання нового коду мережі, Vodafone прийняла рішення про впровадження цієї ініціативи. Цей новий ресурс нумерації значно розширює вибір доступних комбінацій номерів для як нових, так і чинних абонентів компанії. Прогнозується, що цей крок дозволить Vodafone увімкнути до мережі до 10 мільйонів нових номерів.

У Vodafone вже існують чотири національні коди мережі мобільного зв’язку: 050, 066, 095, 099. Введення коду 075 розширить вибір доступних номерів для абонентів, дозволяючи їм знайти ідеальний номер з більшою кількістю варіантів.

Vodafone підвищує вартість послуг

Деякі клієнти оператора “Vodafone”, які почули про збільшення вартості тарифів, розглядають можливість зміни оператора. Один з абонентів “Vodafone”, який отримав SMS щодо нових умов, висловив своє незадоволення і відчуття непорозуміння на офіційній сторінці “Vodafone” у Facebook.

В компанії “Vodafone” відреагували на ситуацію, зазначивши, що розуміють незадоволення змінами тарифів, але наголосили на важливості підтримки зв’язку важливих для багатьох людей ситуаціях.

Компанія “Vodafone” запропонувала абоненту звернутися у приватні повідомлення для отримання інформації про доступні акційні пропозиції та альтернативні тарифи.

В Україні вперше запустили 5G у тестовому режимі завдяки міжнародному мобільному оператору Vodafone. 

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій