MK Foundation: 100 нових бусів Volkswagen для захисників України

Фонд MK Foundation, заснований Максимом Кріппою, у співпраці з партнерами та за підтримки творців гри S.T.A.L.K.E.R., а також кіберспортивних організацій NAVI і Maincast, придбав для Державної прикордонної служби України 100 фургонів Volkswagen Transporter.

Держприкордонслужба отримала 100 вантажних бусів від благодійної організації «MK Foundation» / фото: dpsu

Фонд MK Foundation забезпечив підкріплення для прикордонників

Нові транспортні засоби стануть важливим підкріпленням для підрозділів прикордонників, які виконують завдання в зоні бойових дій. Ці вантажівки будуть використовуватися для забезпечення логістики, проведення евакуації та збереження життя й здоров’я бійців на передовій. Фонд MK Foundation не займається збором донатів, а забезпечує підтримку виключно завдяки фінансуванню від партнерів, серед яких — розробники гри S.T.A.L.K.E.R. і компанії NAVI та Maincast.

Транспорт для важких ділянок фронту

З початку повномасштабного вторгнення росії фонд передав прикордонникам вже 313 автомобілів Volkswagen Transporter, дві вантажівки Iveco та три карети швидкої допомоги. Як зазначив начальник управління озброєння Державної прикордонної служби Володимир Кулагин, ці вантажівки розподілені по важких ділянках лінії зіткнення, зокрема у Херсонському, Запорізькому, Донецькому, Луганському та Харківському напрямках. Він підкреслив, що транспорт відіграє критичну роль на фронті, забезпечуючи логістику і допомогу.

Державна прикордонна служба висловила вдячність за надану допомогу, зазначивши, що така підтримка допомагає краще організовувати ресурси та планувати бойові завдання.

Раніше Макс Кріппа завершив угоду з Вадимом Столаром та став власником бізнес-центру «Парус».

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій