Бот Армія+ перезапускається: новий мобільний застосунок для українських військових

Популярний серед військових України Telegram-бот “Армія+” припинив свою роботу, але Міністерство оборони України вже готує до запуску його мобільний наступник з такою ж назвою.

Бот «Армія+» в Telegram: оновлення

Міністерство оборони України повідомило про завершення роботи бота «Армія+» в Telegram, але анонсувало запуск нового мобільного додатку з такою ж назвою. Керівник IT-управління Міноборони Олег Берестовий повідомив, що додаток вже розроблено і наразі проводяться роботи з усунення багів та покращення системи захисту. Він зазначив, що реліз відбудеться скоро і буде великою подією, на якій презентують цей додаток, підкресливши, що це результат їхньої роботи за пів року.

Функціонал та перспективи нового додатку

Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила, що у липні застосунок тестували кілька бригад. Застосунок буде доступний на смартфонах, що значно спростить доступ до його функцій для військових. Електронні рапорти, посвідчення військового, доступ до навчальних матеріалів, форм зворотного зв’язку та багато іншого. “Армія+” вже пройшла бета-тестування і буде офіційно запущена в серпні 2024 року. Запуск буде супроводжуватися масштабною інформаційною кампанією з залученням амбасадорів проекту. Міністерство оборони планує розширювати функціонал застосунку в майбутньому.

Раніше українські волонтери створили новий FPV-дрон для ЗСУ.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій