YouTube Music тестує нову функцію радіо на основі ШІ

YouTube Music тестує нову функцію радіо на основі штучного інтелекту, що дозволяє генерувати музичні плейлисти через текстове поле для введення запитів у спеціальному чаті. За інформацією від 9TO5Google, сервіс може надавати користувачам готові підказки, такі як запальні поп-пісні, епічні треки, оптимістичні композиції, а також запит «Здивуй мене!».

Тестування ШІ-радіо на YouTube Music і нові можливості голосового пошуку

Наразі функція ШІ-радіо на YouTube Music тестується обмеженою кількістю людей, і команда YouTube прохає не вводити конфіденційну інформацію. Не відомо, коли ця функція буде доступна для широкого загалу, а також чи буде потрібна підписка YouTube Premium для її використання.

Як це працює

YouTube Music тестує нову функцію радіо на основі штучного інтелекту, яка дозволяє користувачам генерувати персоналізовані плейлисти за допомогою текстових запитів.

  • Користувачі можуть ввести текстовий запит у спеціальному чаті.
  • ШІ проаналізує запит і запропонує відповідний плейлист.
  • Запит може бути будь-яким, наприклад, “запальні поп-пісні”, “епічні треки”, “оптимістичні композиції” або “Здивуй мене!”.

Інші новини YouTube Music

У травні YouTube Music додав нову функцію голосового пошуку, що значно полегшила пошук пісень. Користувачі Android можуть знаходити композиції за допомогою наспівування, свисту або слів з пісні.

Раніше YouTube оновив свою політику конфіденційності через швидке поширення дипфейків, створених за допомогою штучного інтелекту. Платформа приймає скарги та внесла зобов’язання позначати відео, створені ШІ, для авторів каналів, починаючи з 18 березня 2024 року.

Рінеш стало відомо, що WhatsApp впроваджує нову можливість, яка дозволить користувачам створювати персоналізовані аватари за допомогою штучного інтелекту.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій