Японська IT-компанія Qnote найняла котів на повний робочий день. Фото

У Токіо IT-компанія Qnote зробила незвичайний крок, найнявши 11 котів для покращення атмосфери в офісі та зниження рівня стресу серед працівників. Тепер разом із 32 співробітниками компанії, у приміщенні працюють ще 10 пухнастих «колег», які виконують свої унікальні обов’язки.

Обов’язки котячих співробітників

Коти в Qnote мають різноманітні завдання, включаючи бути милими, нявкати, муркотіти, дрімати біля вікна та, звичайно ж, заважати своїм людським колегам під час роботи. Окрім того, ці пухнасті «співробітники» відіграють важливу роль у зв’язках з громадськістю, сприяючи поліпшенню іміджу компанії в соціальних мережах. Їх присутність в офісі створює комфортну та розслаблюючу атмосферу, що позитивно впливає на продуктивність працівників.

Історія котів у компанії

Перша кішка, на ім’я Футаба стала частиною команди ще у 2004 році. Вона до цього жила в суші-ресторані й швидко здобула популярність серед працівників Qnote. З того часу компанія «найняла» ще 11 котів, хоча один із них помер у 2022 році. Нещодавно компанія втратила Футабу, яка померла у віці 20 років і 3 місяців, після чого влаштували прощальну вечірку на її честь.

Котам надають офіційні посади

Унікальність Qnote полягає не лише в присутності котів, а й у тому, що кожному з них було призначено офіційну посаду, таку як «головний клерк», «менеджер» або «аудитор». Цей креативний підхід підкреслює важливість тварин у житті людей і їхню здатність покращувати емоційний стан співробітників.

Раніше Японські вчені встановили новий світовий рекорд швидкості передачі даних.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій