Суперкомп’ютер визначив фаворита матчу Євро-2024 Україна – Словаччина

Суперкомп’ютер, після обробки 10 тисяч симуляцій матчу другого туру чемпіонату Європи-2024 між збірними України та Словаччини, визначив переможця.

Так, у п’ятницю, 21 червня, збірна України зіграє проти збірної Словаччини у другому турі чемпіонату Європи-2024. Початок гри на стадіоні “Дюссельдорф-Арена” запланований на 16:00 за київським часом.

Прогноз суперкомп’ютера на матч Україна — Словаччина: шанси перемоги та нічия за даними Opta

На базі даних від Opta суперкомп’ютер спрогнозував результат матчу, не зважаючи на поразку від Румунії з рахунком 0:3, визначивши Україну фаворитом.

Після проведення 10 тисяч симуляцій цієї гри виявилось, що у 43,8% випадків команда Сергія Реброва здобуде перемогу. У 29% симуляцій словацька збірна виявилась сильнішою. У 27,2% випадків гра завершиться внічию між обома колективами.

Україна потребує перемоги над Бельгією після поразки від Словаччини

Поразка в матчі проти збірної Словаччини суттєво ускладнить можливість українській команді пройти до плей-оф раунду турніру. У такому випадку підопічним Реброва необхідно буде обов’язково здобути перемогу над Бельгією, яка несподівано поступилася словакам у першому турі матчів з рахунком 0:1.

Раніше Україна та Словаччина зіграли між собою вісім разів. Збірна України перемогла тричі, грали внічию тричі й програла двічі. Останній матч між цими командами відбувся в рамках Ліги націй групи B 2018/19, де словацька команда домінувала, перемігши український колектив з рахунком 4:1.

Рада Європи оголосила про ухвалення першої юридично зобов’язувальної угоди — Рамкової конвенції про штучний інтелект, права людини, демократію і верховенство права.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій