Розкрито інформацію про камеру очікуваного флагмана OnePlus 13

Поширювалися чутки, що OnePlus 13 може представити новий дизайн острівця камери, що відрізняється від попереднього покоління. Також згадувалася можливість встановлення акумулятора на 6 000 мАг і, можливо, ультразвукового датчика відбитків пальців під дисплеєм.

Оновлення камер: що очікувати від OnePlus 13 за даними Digital Chat Station

Згідно з інформацією від надійного джерела на Weibo, відомого як Digital Chat Station, OnePlus 13 буде оснащений трьома 50-мегапіксельними датчиками.

Отже, телекамера, включаючи перископну, також матиме роздільну здатність 50 МП і 3-кратний оптичний зум. Крім того, очікується, що телекамера буде підтримувати ряд функцій Hasselblad, продовжуючи партнерство між OnePlus і цим виробником камер.

Передбачення для OnePlus 13: чи випереджає камера свого попередника

OnePlus 12 володіє 50-мегапіксельною основною камерою, а також 64-мегапіксельною 3-кратною телефотокамерою та 48-мегапіксельною надширококутною. З введенням нових сенсорів OnePlus 13 може піднятися на новий рівень у відношенні до якості камери, але точний висновок буде можна зробити лише після офіційного випуску. За припущеннями, OnePlus 13 буде працювати на базі SoC Snapdragon 8 Gen 4, яка, ймовірно, буде випущена у жовтні. Це означає, що анонс OnePlus 13 може відбутися в листопаді, трохи швидше, ніж випуск його попередника.

Раніше стало відомо, що Samsung оголосила про припинення підтримки однієї зі своїх ОС для смартгодинника, повідомляє 9to5Google.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій