Представлено AirPods майбутнього: камера для звуку та жестів головою

Apple розглядає можливість включення в майбутні версії AirPods вбудованих інфрачервоних камер, повідомляє Mashable.

AirPods з вбудованими камерами: що очікувати

Згідно з інсайдами, Apple розглядає можливість додати вбудовані камери у майбутні моделі AirPods.

Функції:

  • Вдосконалений звук: За допомогою інфрачервоних камер, схожих на ті, що використовуються в Face ID, AirPods зможуть відстежувати рухи вашої голови та відповідно налаштовувати звучання. Це може призвести до більш іммерсивного та персоналізованого прослуховування.
  • Нові жести керування: iOS 18 може представити нові жести керування AirPods, що використовують рухи голови. Наприклад, ви зможете кивнути, щоб прийняти дзвінок, або похитати головою, щоб його скинути.
  • Інші можливості: Камери також можуть використовуватися для інших функцій, таких як відстеження фізичної активності або розширення можливостей доповненої реальності.

Очікується, що AirPods з камерами не з’являться до 2026 року. Ціна на AirPods з камерами, ймовірно, буде вищою, ніж на стандартні моделі. Додавання камер в AirPods може значно розширити їхні можливості, роблячи їх більш зручними та персоналізованими. Проте, це може призвести до зростання ціни та питань щодо конфіденційності.

Важлива інформація

Інформація про AirPods з камерами ґрунтується на інсайдах та аналітичних прогнозах, і офіційно Apple їх не підтвердила. Деякі люди можуть висловлювати стурбованість щодо конфіденційності, пов’язаної з вбудованими камерами в AirPods.

За інформацією аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple планує впровадити в майбутні моделі AirPods інфрачервоні камери з метою поліпшення якості звуку. Ці камери аналогічні тим, що використовуються для технології Face ID на iPhone, але вони будуть використовуватися для відстеження рухів голови користувача.

Такий підхід дозволить навушникам автоматично налаштовувати звук відповідно до рухів голови користувача або напрямків його погляду.

Apple завершила автоматизацію процесу встановлення металевих пластин та гнучких друкованих плат для зниження потреби в ручній праці.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій