Офіційне підтвердження від Nothing: що відомо про новий смартфон CMF Phone 1

Починаючи з квітня, з’являлися чутки про Android-смартфон під брендом CMF, що належить Nothing. Тепер компанія офіційно підтвердила його існування через публікацію в соціальних мережах.

CMF by Nothing анонсував перший смартфон бренду CMF Phone 1

CMF by Nothing анонсував свій перший смартфон у пості на X (колишній Twitter). Хоча в дописі немає детальних відомостей, зазначається, що пристрій називатиметься CMF Phone 1 і «скоро з’явиться». Це перше офіційний визнане компанією існування цього телефону. Разом з анонсом було опубліковано тизерне зображення.

Залишаючись вірним стилю бренду, зображення демонструє пристрій з яскраво-помаранчевим корпусом. Тизер також акцентує на унікальному елементі дизайну, розташованому на одному з кутів телефону. Хоча точно не зрозуміло, що це за елемент, можливо, це регулятор гучності або щось інше. Однак нещодавно з’являлися чутки про функцію «Nothing Lock» (неофіційна назва), яка дозволить користувачам прикріплювати до пристрою фірмові аксесуари, такі як опорні кронштейни та ремінці.

Що очікувати від нового смартфону Nothing

Попередні відомості вказують на те, що CMF Phone 1 може володіти 6,7-дюймовим OLED-екраном з частотою оновлення 120 Гц, процесором MediaTek Dimensity 7200, акумулятором на 5000 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 33 Вт, і двома задніми камерами на 50 Мп, а також 16-мегапіксельною фронтальною камерою. Джерела також вказують на те, що вартість телефону може становити від 249 до 279 доларів, і його випуск планується на липень 2024 року.

Раніше стало відомо, що OnePlus 13 може представити новий дизайн острівця камери, що відрізняється від попереднього покоління. 

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій