Google Pixel 9 і Pixel 9 Pro: всі кольори, деталі дизайну і очікувані ціни

Нові витоки інформації розкрили деталі про кольори і дизайн смартфонів Google Pixel 9 і Pixel 9 Pro. Видання Android Headlines опублікувало рендери високої роздільної здатності, які демонструють чотири кольори для Pixel 9: Порцеляновий, Обсидіановий, Рожевий та Зелений, а для Pixel 9 Pro — Обсидіановий, Порцеляновий, Рожевий і Хейзел.

Нове покоління Pixel: кольоровий вибір і дизайн

Обидва пристрої матимуть плоскі бічні сторони: Pixel 9 з матовими бічними панелями і глянцевою задньою частиною, Pixel 9 Pro — з глянцевими металевими бічними сторонами і матовою задньою панеллю. Через виступаючу камеру їх може бути складно укладати на столі.

Технічні характеристики і ціни: що чекати від новинок

Pixel 9 Pro буде мати екран діагоналлю 6,3 дюйма і стане найменшим флагманом Google, орієнтованим на любителів компактних телефонів. Обидва телефони оснащені новою панеллю камери у вигляді овального острова. Pixel 9 отримає процесор Tensor G4, 12 ГБ оперативної пам’яті та три камери, а Pixel 9 Pro — 16 ГБ оперативної пам’яті, потрійну камеру та 42-мегапіксельну фронтальну камеру.

Ціни на Pixel 9 Pro очікуються від $899 до $999. Google планує випустити чотири моделі: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL та Pixel 9 Pro Fold. Подробиці будуть підтверджені на заході Made by Google 13 серпня.

Раніше стало відомо, що Google відкриває Центр прозорості в Україні.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій