Прогноз експерта BitQuant: біткоїн досягне $95,000 до кінця червня 2024 року

На ринку криптовалют панує стійкий оптимізм, що спричиняє зміцнення позицій багатьох цифрових активів. У таких умовах експерти діляться своїми прогнозами щодо майбутнього розвитку різних криптовалют.

Стрімкий розвиток крипторинку: прогнози експерта та новини щодо ETF

В останній публікації в соціальних мережах експерт під псевдонімом BitQuant прогнозує, що в червні основна криптовалюта досягне рекордної вартості у $95,000. Він вважає, що ключовим стимулом для такого розвитку подій може стати затвердження спотового Ethereum-ETF.

Тим часом вартість головного альткоїна перевищила $3800 на фоні новин про галузеві ETF. Учора, 23 травня, Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) офіційно затвердила спотовий Ethereum-ETF, повідомляє The Block.

Аналітик Bloomberg Intelligence розглядає перспективи запуску спотових Ethereum-ETF: чого чекати

Регулятор затвердив форми 19b-4, які були подані емітентами, що мають намір запустити спотові Ethereum-ETF. Серед таких емітентів – BlackRock, Fidelity, Grayscale, Bitwise, VanEck, Ark, Invesco Galaxy і Franklin Templeton. 

Аналітик Bloomberg Intelligence Джеймс Сейффарт зауважив, що це лише схвалення форми 19b-4. Треба також затвердити документи S-1, що займе час. Він очікує, що це займе кілька тижнів, але може знадобитися і більше часу. Більше інформації очікується протягом наступного тижня або навіть раніше.

Сам альткоїн не показав позитивної реакції на цю подію. За даними аналітичного трекера CoinMarketCap, на момент написання новин ефіріум торгувався навколо $3717, що відображає регрес близько 5,2%. Загальний обсяг монет на ринку становить $446 млрд.

Раніше стало відомо, що інвестиційна компанія Franklin Templeton, висловила свою впевненість у потенціалі українського блокчейну Solana SOL, який наразі оцінюється на $146.36. 

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій