NovaPay впроваджує розстрочку: нові можливості для клієнтів

NovaPay введе новий сервіс у своєму мобільному додатку: користувачі тепер можуть одержувати кредитні кошти миттєво за кілька простих кліків через нову опцію розстрочки.

NovaPay розширює можливості свого мобільного додатку з новою програмою кредитування

Компанія запровадив новий продукт у своєму мобільному додатку, який надає користувачам можливість скористатися двома зручними форматами для отримання кредитних коштів.

  1. Перший формат — це розстрочка на основі історії транзакцій, що дозволяє клієнтам перетворити вже здійснені покупки або оплату комунальних послуг у позику. Цей варіант доступний як для клієнтів NovaPay, так і для користувачів будь-якого банку.
  2. Другий формат — це надання кредитних коштів на картку, які можна використовувати для оплати покупок або зняття готівки.

За словами Ігоря Приходька, фінансового директора NovaPay, їхня нова програма розроблена з урахуванням різних життєвих ситуацій клієнтів. Він підкреслює, що NovaPay забезпечить зручність і простоту використання, незалежно від того, чи потрібні клієнтам додаткові фінансові ресурси після покупок чи вони стикаються з непередбачуваними фінансовими ситуаціями.

Умови програми розстрочки від NovaPay: деталі й переваги для клієнтів

NovaPay пропонує нову програму розстрочки через свій мобільний застосунок з умовами, які включають термін від 3 до 12 місяців і можливість оформлення кредиту на вже здійснені платежі протягом місяця. Мінімальна сума кредиту складає 1000 гривень, і не потрібно вносити перший внесок. Граничний розмір позики залежить від кредитного ліміту позичальника і може сягати до 100 тисяч гривень. Погашення боргу здійснюється рівними частинами щомісячно, автоматично списуючи платежі, якщо на картці є необхідні кошти. Кредитна ставка складає 0,00001% річних, а комісія за надання розстрочки становить 3,5% від суми кредиту на місяць (реальна річна процентна ставка до 97,34%). При достроковому погашенні комісія стягується лише за фактичний термін використання кредиту, без переплат за весь строк кредитування.

Ранвше стало відомо, що на порталі Дія запущена бізнес-інновація, яка буде являти собою новий інтегрований сервіс для електронного підприємця.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій