Apple вражає: нові iPhone 16, революційний Apple Watch та інноваційні AirPods

Apple провела одну з наймасштабніших презентацій, на якій показала нові моделі iPhone, смартгодинники Apple Watch та оновлені навушники AirPods. Крім того, були анонсовані інноваційні функції штучного інтелекту.

iPhone 16 та iPhone 16 Plus: новий дизайн та потужніший процесор

Нові моделі iPhone 16 та 16 Plus отримали свіжий вигляд завдяки вертикальному розташуванню камер на задній панелі. Доступні п’ять кольорів: ультрамарин, бірюзовий, рожевий, білий та чорний. 

iPhone 16 оснащений 6,1-дюймовим дисплеєм, а його більший варіант, 16 Plus, отримав екран на 6,7 дюйма. Хоча частота оновлення залишилася 60 Гц, новий процесор A18 забезпечує на 30% більшу швидкість, ніж попередня модель.

Камери також були значно покращені: тепер є 48-мегапіксельна основна камера з двократним телеоб’єктивом та нова 12-мегапіксельна ультраширококутна камера. 

Ціни на iPhone 16 стартують з $799, а на 16 Plus — з $899.

Всі оновлення iPhone 16 Pro/16 Pro Max / фото: Скриншот

iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max: розширені можливості

iPhone 16 Pro та 16 Pro Max отримали збільшені дисплеї на 6,3 та 6,9 дюйма відповідно. Новий чіп A18 Pro пропонує на 17% вищу пропускну здатність пам’яті та на 20% збільшену продуктивність графічного процесора у порівнянні з попередніми версіями. 

Система камер також отримала важливі оновлення: тепер доступний 48-мегапіксельний основний модуль з оптичною стабілізацією та 5-кратним зумом. Можна записувати відео у форматі 4K з частотою 120 кадрів на секунду, що робить смартфон ще більш привабливим для професійного фільмування.

iPhone 16 Pro коштує від $999, а Pro Max — від $1199.

Apple Watch Series 10: ще більше функцій для здоров’я

Новий Apple Watch Series 10 отримав тонший корпус та більший OLED-дисплей. Покращений чіп S10 забезпечує швидшу роботу годинника та більшу яскравість дисплея. Окрім цього, нові функції для здоров’я, як-от виявлення апное під час сну, роблять пристрій ще кориснішим для користувачів. Стартова ціна смартгодинника — $399.

Всі оновлення Apple Watch Series 10 / фото: Скриншот

AirPods 4 та AirPods Max 2: покращена якість звуку та нові функції

Apple також представила оновлені AirPods 4, які тепер мають активне шумопоглинання навіть у базовій версії та новий зарядний кейс з USB-C. Ціна на базову версію — $129, а на модель з шумопоглинанням — $179.

AirPods Max 2 також отримали оновлення — нові кольори та USB-C. Ціна навушників починається від $550.

Раніше були представлені нові деталі про лінійку iPhone 16 Pro.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій