Висота 34 метри: KAN Development спростовує чутки про будівництво на Хрещатику

Компанія KAN Development офіційно спростувала неправдиву інформацію про будівництво на Хрещатику, 5, яку поширили деякі активісти. Як зазначено в публікації на Facebook, на цій ділянці планується зведення офісно-готельного комплексу з апартаментами, висота якого складе 34 метри, а не 34 поверхи, як стверджували окремі джерела.

Проєкт має всі необхідні дозволи та погодження з ЮНЕСКО

KAN Development підкреслила, що проєкт має всі необхідні дозволи, а також був узгоджений з ЮНЕСКО. “Ми дотрималися всіх вимог, які накладає буферна зона ЮНЕСКО, і виконали процедури інформування організації, адже об’єкт знаходиться в цій зоні”, — йдеться в заяві компанії. Це підтверджує, що будівництво буде реалізовано з урахуванням усіх норм, що стосуються історичного центру Києва.

Деталі проєкту та спростування чуток про інвесторів

Згідно з даними реєстру будівельної діяльності, замовником проєкту виступить ТОВ “Грааль”. Бенефіціарами компанії є Ігор Ніконов (KAN Development), Офер Керзнер (City Capital Group) і Олег Гавриляк. KAN Development спростувала чутки про причетність одіозних політичних фігур до проєкту, підкресливши, що ці особи не мають жодного стосунку до політики.

У KAN Development також зазначили, що в інтернеті з’явилися зображення, нібито що зображують майбутній проєкт, проте вони є лише фотошопом і не відображають реального вигляду будівлі. “Запланований об’єкт не буде “хмарочосом”, а буде збудований в рівень з іншими будівлями на Хрещатику та вулиці Михайла Грушевського, що забезпечить гармонійний вигляд головної вулиці столиці”, — підкреслили у компанії.

KAN Development закликала активістів і урбаністів уважно перевіряти факти перед поширенням інформації, щоб уникнути дезінформації громадськості Києва. “Ми закликаємо не вводити мешканців міста в оману, навіть якщо це підвищує популярність авторів у соцмережах”, — наголошують у компанії.

Як буде виглядати будівля

Також KAN Development представила візуалізацію об’єкта на стадії проєктування, акцентуючи на важливості розвитку головної вулиці столиці. Компанія вважає, що занедбані споруди, які вже 20 років прикрашають Хрещатик, негативно впливають на імідж Києва як фінансового центру. “Ми прагнемо, щоб Хрещатик демонстрував фінансовий успіх і потенціал України”, — резюмували в KAN Development.

Як виглядатиме будівля / фото: KAN Development

Раніше стало відомо, що вже з вересня українці зможуть щомісячно отримувати до 3 тисяч Нацкешбеку в Дії.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій