Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim буде не тоншим за 10 міліметрів

Компанія Samsung готує до релізу Slim-версію своєї останньої складної моделі смартфона, Galaxy Z Fold 6, яка була представлена в липні цього року. Незважаючи на очікування ринку, новинка не буде тоншою за 10 міліметрів. Це рішення обумовлене необхідністю забезпечення довговічності та надійності пристрою, яка була під сумнівом при спробах зменшити товщину.

Розробка і технічні особливості

Корейські ЗМІ повідомляють, що при розробці Galaxy Z Fold 6 Slim Samsung тестувала різні варіанти зменшення товщини пристрою. Проте, враховуючи проблеми з надійністю тонших корпусів, компанія зупинилася на товщині 11-11,5 мм. Це дозволить забезпечити достатню міцність і надійність пристрою, навіть якщо він буде тоншим за стандартний Galaxy Z Fold 6 лише на 0,6-1,1 мм.

Ринок та майбутні плани

Незважаючи на зменшення товщини, Galaxy Z Fold 6 Slim не зможе конкурувати за цим параметром з китайськими конкурентами. Наприклад, товщина Honor Magic V3 складає 9,2 мм, а Xiaomi Mix Fold 4 – 9,47 мм. Товщина Galaxy Z Fold 6 Slim буде помітно більшою, що залишить китайські пропозиції найтоншими на ринку.

Офіційна презентація Galaxy Z Fold 6 Slim очікується восени 2024 року. Смартфон буде доступний в обмеженій кількості на південнокорейському та китайському (під назвою Samsung W25) ринках. Очікується, що новинка отримає найбільший дисплей у серії розміром 8 дюймів (проти 7,6 дюймів у Galaxy Z Fold 6) та оновлене «залізо». Проте, як стало відомо, новий смартфон не буде підтримувати S Pen.

Крім того, південнокорейські ЗМІ повідомили про плани Samsung розробити новий складний смартфон з товщиною близько 7,7 мм у складеному стані в майбутньому.

Раніше стало відомо, що перший складаний iPhone з’явиться у 2026 році з форм-фактором жабки.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій