Андрій Сергієнко: Україна вимагає присвоїти звання Герой України молодому військовому

Громадськість України виразила єдину думку щодо нагородження Андрія Сергієнка, молодого військового, який відзначився в боях на сході країни. Петиція про присвоєння йому звання “Герой України” набрала значну кількість підписів і надійшла на розгляд до Президента України. Андрій Сергієнко зазнав серйозних втрат, беручи участь у військових операціях, і відзначився неабиякою мужністю та високим професіоналізмом під час виконання бойових завдань. Його вчинки стали прикладом відваги та самопожертви для усіх захисників України.

Андрій Сергієнко – Герой України

Молодий військовослужбовець лише з 2023 року, вже став втіленням справжнього героїзму на сході України. Приєднавшись до Збройних Сил, він швидко зарекомендував себе, активно брав участь у бойових операціях у районі Бахмуту. Його вміння та мужність виявилися критичними під час важких боїв у вересні 2023 року під Андріївкою, де він особисто керував штурмом і знищив 24 російських окупантів.

З травня 2024 року він уже командував штурмовою групою на авдіївському напрямку, де, крім виконання бойових завдань, евакуював поранених під інтенсивним ворожим вогнем. В квітні того ж року, під час боїв у Тернах, він отримав серйозне поранення, що призвело до ампутації обох ніг.

Інтерв’ю з Андрієм Сергієнком

Андрій Сергієнко розповів про свої враження та переживання з полів бою в інтерв’ю, яке повністю доступне на її YouTube-каналі.

Молодий воїн, якому ще немає й 20 років, вже став символом мужності та самопожертви. Його вчинки не лише ілюструють його особисту відвагу, але й надихають всю країну. Громадськість вимагає від президента присвоїти Андрію Сергієнку звання “Герой України” — найвищу державну нагороду, яка відзначить його нескореність і жертовність в обличчі війни.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій