Телевізор за ціною квартири — що відомо про новий смарттелевізор від Samsung

В Південній Кореї вже доступний для продажу смарттелевізор з діагоналлю 114 дюймів за ціною 132 500 доларів США. Виробник обіцяє, що ця модель має багато переваг порівняно зі звичайними варіантами.

Новий 114-дюймовий смарттелевізор Micro LED від Samsung: переваги та недоліки

Samsung представила новий 114-дюймовий смарттелевізор Micro LED, який належить до категорії “ультрапреміум”. Він має численні переваги перед OLED-телевізорами, зокрема, вищий рівень яскравості та відсутність вигорання екрана. Таким чином, він стає справжнім конкурентом для OLED. Проте основним недоліком залишається висока ціна. Samsung пропонує цю модель за 132 500 доларів США.

Екран телевізора Micro LED складається з індивідуально керованих світлодіодів мікрометрового розміру, які випромінюють колір і світло без потреби в підсвічуванні та кольоровому фільтрі. Представники Samsung стверджують, що ця технологія забезпечує найкращу якість зображення.

Що відомо про яскравість і ціну

Навіть якщо виробник не надав точних цифр щодо рівня яскравості в порівнянні з OLED, відомо, що раніше представлений 89-дюймовий телевізор Micro LED від Samsung забезпечує постійну яскравість до 2000 ніт по всьому екрану.

114-дюймовий Micro LED-телевізор продається в Південній Кореї за 180 мільйонів вон (132 500 доларів). Покупці отримають у подарунок 85-дюймовий телевізор Neo QLED 8K QN900D (роздрібна ціна в США — 8000 доларів) і знижку на колонку JBL L100 MK2. Про постачання цього мега-телевізора на світовий ринок поки нічого не повідомляється.

Раніше стало відомо, що цієї осені “Xiaomi” планує представити флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro. Очікується, що пристрій пройде значні зміни у дизайні порівняно з попередньою моделлю.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій