Електронний військовий квиток з’явиться в додатку “Резерв+” вже цього літа

Повна версія додатка “Резерв+” стане доступною вже цього літа. Тоді ж у додатку з’явиться електронний військовий квиток. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін під час ефіру телемарафону.

“Резерв+” отримає повноцінну версію з електронним військовим квитком у червні

Дмитро Лазуткін повідомив, що повноцінна версія додатка “Резерв+” з’явиться у червні, де буде доступний електронний військовий квиток зі штрих-кодом. Він зазначив, що процес триває, і всі неточності вирішуються.

Лазуткін також зазначив, що електронний військовий квиток можна буде пред’являти правоохоронним органам на вимогу. З огляду на те, що всі військовозобов’язані з 18 травня повинні носити військово-облікові документи та оновити свої дані протягом 60 днів, протягом цього часу в додатку “Резерв+” з’явиться електронний документ, який можна буде показати представникам поліції, ТЦК або прикордонної служби на вимогу.

Міноборони запустило додаток “Резерв+” для оновлення військово-облікових даних

З 18 травня 2024 року в Україні почав діяти новий закон про мобілізацію, що вимагає від чоловіків віком від 18 до 60 років оновити свої облікові дані у військкоматах протягом 60 днів з моменту набрання чинності цього закону.

Міністерство оборони впровадило додаток “Резерв+”, який необхідно встановити на пристрої для актуалізації військово-облікової інформації. Крім цього, додаток буде містити QR-код, що вказує на статус військовозобов’язаного, призовника чи резервіста.

Раніше стало відомо, що у зв’язку із прийняттям закону про мобілізацію, виникла необхідність уточнити, чи будуть внесені зміни у процес бронювання працівників, зокрема, спеціалістів у сфері ІТ.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій