Windows 11 тепер записує дії користувачів — нові функції

У червні Microsoft випустить оновлення до версії 24H2 Windows 11, в той час, як очікувана функція AI Explorer буде доступна у вересні або жовтні. 

У найновішій збірці Windows 11 з’явилася нова функція – Recalls and snapshots. Ця функція автоматично записує всі дії користувача на комп’ютері та дозволяє переглядати їх у формі часової шкали.

Оптимізація користувацького досвіду: розгляд функцій “Recalls and snapshots”

Користувачі матимуть можливість переглядати список додатків, відкритих документів та переглянути історію перегляду фільмів завдяки функції “snapshots”. Ця функція дозволить користувачам повертатися до конкретних моментів використання. За допомогою Recalls and snapshots, можна легко знаходити нещодавно відредаговані документи та переглядати історію браузера за запитом, наприклад, “покажи мені статті про стародавні цивілізації, які я дивився минулого тижня”.

Конфіденційність на першому місці

Microsoft звертає особливу увагу на конфіденційність користувачів, забезпечуючи збереження даних локально на пристроях з нейронним процесором (NPU), а не надсилання їх в хмару. Ця функція буде доступна лише на пристроях з процесорами Snapdragon X і вимагатиме наявності 16 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ сховища.

13 травня стало відомо, що OpenAI випустила покращену модель GPT-4o, менше, ніж за рік після демонстрації GPT-4.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій