Майбутній MacBook Pro: що зміниться з очікуваним OLED-дисплеєм у 2026

У 2026 році очікується, що MacBook Pro буде оснащений OLED-дисплеєм, як передбачає дослідницька компанія Omdia після аналізу попиту на OLED-панелі.

За високою унікальністю технології в екранах мобільних пристроїв очікується зростання попиту на 37% до 2031 року, зокрема коштом популярності OLED у преміальній електроніці.

Apple впровадить OLED-екрани в MacBook Pro до 2026 року

Apple вже впроваджує OLED-екрани у свіжий iPad Pro, і це стимулює очікування, що до 2026 року компанія представить MacBook Pro з такими ж екранами. Це може значно збільшити попит на такі панелі. Такі прогнози підтверджуються “дорожньою картою” продукції Apple, яка вказує на перехід компанії до використання OLED-панелей.

Хоча популярність OLED поступово зростала, ковід та подальша криза сповільнили цей процес. Аналітики передбачають, що випуск макбуків з OLED-дисплеями заохотить інших виробників, і до 2031 року OLED-екрани стануть поширенішими в ноутбуках, ніж в планшетах.

Samsung  очікує на оновлення у 2026-2027 роках

За неофіційною інформацією, Samsung розробляє 8-дюймову панель для iPad mini. Повідомляється, що корейська компанія вже інвестувала у фабрику з виробництва OLED з метою підготовки до масового виробництва пристроїв, особливо у 2026-2027 роках.

Раніше було опубліковано, що модель телефону Huawei Pura 70 стала серйозним суперником для iPhone 15 у Китаї.

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій