Цифровізація Ізраїлю: нова система ETA для туристів із США та Німеччини

Рішення РАВіГ про впровадження системи ETA має на меті забезпечити передбачувану перевірку туристів і підвищити безпеку на кордонах Ізраїлю. Протягом лише двох днів Управління населення та імміграції Ізраїлю запустить ETA для передпольотної перевірки заявок на в’їзд туристів з США та Німеччини. Цей важливий крок дозволить владі отримувати інформацію про пасажирів перед їх вильотом, а у випадку будь-яких проблем, які можуть перешкодити в’їзду, турист буде направлений до ізраїльського консульства у своїй країні.

Безпека та зручності – цілі системи ETA

Основні мети системи ETA включають забезпечення безпеки, покращення контролю за міграцією та поліпшення якості обслуговування. Вона також спрямована на уникнення неприємних ситуацій для туристів, чиї візи можуть бути відхиленими при в’їзді. На сьогодні ця система вже успішно використовується в країнах, таких як США, Канада та Австралія, і планується її розширення на країни Європейського Союзу.

Старт пілотного проєкту

Етапи впровадження розпочнуться 1 червня з участю США та Німеччини. Після завершення пілотного проєкту будуть внесені необхідні зміни в систему на основі отриманих результатів. Для туристів, які мають проблеми або потребують додаткової інформації, створено спеціальний сервісний центр, який надасть їм відповідну підтримку.

Вартість послуги

Починаючи з 1 липня, система буде розширена на всі країни, з якими Ізраїль має угоду про безвізовий режим. Після першого року випробувань, коли послуга буде надаватися безплатно, її вартість становитиме приблизно 25 шекелів.

Генеральний директор РАВіГ залишив коментар

Генеральний директор Управління населення та імміграції, Еяль Сісо, зазначив, що впровадження системи ETA-IL відкриває для їхньої країни нові можливості в цифровому світі, рівняючи Ізраїль з провідними країнами, такими як США, Австралія та Канада. Він також підкреслив, що основна мета полягає в уникненні неприємностей для туристів, чиї візи можуть бути відхиленими перед візитом, та в зміцненні національної безпеки Ізраїлю. Сісо також зазначив, що пілотний проєкт спочатку стартуватиме для громадян США та Німеччини, а потім буде розширений на інші країни з безвізовим режимом. Детальну інформацію про процес можна знайти на веб-сайті Управління населення та імміграції, доступному у різних мовах.

Раніше стало відомо, що у червні Microsoft випустить оновлення до версії 24H2 Windows 11, в той час, як очікувана функція AI Explorer буде доступна у вересні або жовтні. 

Вам також може сподобатися

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій